Om os

En hjertevarm idé

Idéen bag Memo Rum opstod af et dybt ønske om at bevare de personlige og unikke historier fra vores egen familie. Noget, de fleste savner, når det er for sent. Det er vores store drivkraft at opleve, hvordan familier glædes over de færdige videoer, vi har lavet til dem, og hvordan det giver en ro, at de gode historier er bevaret til evigt minde.

En hjertevarm idé
En hjertevarm idé udsprunget af egen familie
En varm hjerteidé med familiehistorien
Lad ikke familiehistorien gå tabt. Få lavet en personlig video hos Memo Rum

Erindringens forgængelighed

Måske går du rundt med en bevidsthed om, at livet og erindringen har en forfængelighed. Eller også handler dit ønske blot om at hylde de gode og sjove historier, så de kan få en velfortjent, varig plads i familiehistorien. I Memo Rum taler vi med indlevelse, lethed og åbenhed om alt, hvad der rør sig herunder. For vi kender og forstår, hvad det handler om.

Mød Sidsel og Henrik

Memo Rum er stiftet af Sidsel Arnfred og Henrik Terkildsen. Sidsel er dybt passioneret omkring at arbejde med mennesker med samtalen som værktøj. Hun har i mange år praktiseret og undervist i ”Narrative Samtaler” og er Psykoterapeut MPF. Desuden er hun uddannet i redigering på Kort- og Dokumentar Filmskolen. Henrik tager sig af alle de praktiske og tekniske opgaver i Memo Rum, så der tages godt og trygt hånd om optagelserne og de færdige videoer.

Memo Rum
hylder livet

Anbefal Memo Rum til en du kender

Vores historier binder os sammen. Vi hjælper med at få dem fortalt, og bagefter har I en video til fælles glæde og evigt minde.

Kontakt os på 4241 8062 eller send os en mail