En særlig
hyldest​

De personlige historier binder os sammen i en hyldest til livet, familien og vennerne på tværs af tid og generationer. Memo Rum gør det sjovt og nemt at optage, dele og fejre din eller jeres historier.
En særlig hyldest

En unik oplevelse at være hovedperson

Alle kan være hovedpersonen i en video fra Memo Rum. Uanset om det er et enkelt menneske, et par eller en gruppe, der fortjener at få fortalt og delt sin historie. Vi sørger selvfølgelig for at gøre hele oplevelsen til en behagelig og givende samtale i trygge rammer, som ender med en video med alt det vigtigste til stor fælles glæde.

I en travl hverdag er det en stor gave, at vi tager os tid til at udforske, dele og forevige vores personlige historier. Memo Rum hjælper jer med at få et glædelige kig ind i fortidens sjove snapshots eller afgørende øjeblikke. Et evigt minde, der giver en følelse af glæde, tilfredshed og stolthed over den personlige historie, vi har med de mennesker, vi har delt den med.

En særlig hyldest til livet, familien og venner

En flot og
personlig gave

Et gavekort til Memo Rum er en hjertevarm og unik måde at vise, at gavekortets modtager har en stor betydning for dig og jeres fælles nære. Vi laver et personligt og flot indpakket gavekort, der er afstemt til lejligheden. Vi kan levere et gavekort på 1-2 dage, og vi tilbyder selvfølgelig fuld returret.

"Jeg glæder mig til at vise filmen med min mormor til min søn, når han bliver lidt ældre."
Læs mere
"Jeg har længe tænkt på at skrive mine erindringer, men så i lokalavisen en annonce fra Memorum. Det gjorde det meget lettere."
-Anne, Frederiksberg
Click Here
"Min mand synes også godt om filmen."
-Inger Hellerup
Click Here
"Jeg mistede min far da jeg var ganske ung, og har stort set ingen minder fra hans liv. Nu har mine børn så fået en video om mig, hvis uheldet skulle være ude."
-Jens, Herlev
Click Here
"Jeg er meget glad for videofilmen. Det gik nemmere end jeg havde troet."
-Helle, Skanderborg
Click Here
"Jeg bliver ved med at tænke, at der er tid nok, eller at jeg selv kan få det klaret. Men det er ved at være nu eller aldrig. Og ved at bede om hjælp, bliver det helt sikkert gjort."
-Anne Marie, Frederiksberg
Click Here
Previous slide
Next slide

De 6 trin til et evigt livsminde.

Vi tilpasser forløbet ud fra dine ønsker og tager udgangspunkt i det, du har på hjertet. Og vi ender med en video med masser af sjæl og personlighed.

1: Et forberedende møde
Her taler vi uformelt og fortroligt om dine ønsker for videoen. Vi afklarer de spørgsmål, du har, så du bliver godt forberedt til optagelsen.

2: Optagelse
Du guides trygt og sikkert gennem samtalen. Vi sørger samtidig for, at optagelse, lys og lyd giver et godt resultat.

3: Tid til redigering
Med dine ønsker for øje klipper vi samtalen sammen til en unik, personlig fortælling. Efter aftale, kan der også indgå personlige fotos eller optagelser fra dit hjem og de minder, der knytter sig til din fortælling.

4: Dit gennemsyn af videoen
Endelig kan du se, hvordan dine ønsker og vores samtaler, er blevet til en video, som du til fælles glæde kan dele med dine nære.

5: De sidste rettelser
Har du ønsker til rettelser, overleverer du disse til os, så vi kan få det sidste helt på plads.

6: Udlevering af video
Du kan få den færdige video overleveret på en CD, et USB-stick eller i dit eget Memo Rum på vores webhotel. Et Memo Rum kan løbende udvides med flere videoer, breve, fotos og andre dokumenter, som du vil dele med dine nære.

Kontakt os på 4241 8062 eller send os en mail

    Anbefal Memo Rum til en du kender

    Vores historier binder os sammen. Vi hjælper med at få dem fortalt, og bagefter har I en video til fælles glæde og evigt minde.