Bevar din
familiehistorie

Vores personlige og fælles historie har en stor værdi. Den må ikke gå tabt. I Memo Rum sørger vi for, at en behagelig samtale i trygge rammer ender med en personlig video fuld af sjæl og personlighed til stor fælles glæde.

Levende billeder med sjæl og personlighed

Vores historie må ikke bare forsvinde med erindringens forgængelighed. Uanset om det er din egen personlige historie eller din familiehistorie. De fremtidige generationer fortjener, at vi bevarer og deler historierne, som fortæller så meget om, hvem vi er, og hvad vi kommer fra.

De levende billeder af den, der fortæller, kan give så meget mere end ord eller billederne alene. I Memo Rum sætter vi en ære i at hjælpe med at fortælle disse historier på video med masser af sjæl og personlighed.

Husker du levende alle historierne, eller skal du have hjælp til at finde minderne frem? I trygge og rolige omgivelser hjælper vi med at få de vigtigste dele af historien fortalt. Bagefter har du og dine nære en unik video til evigt minde.

Bevar familiehistorien gennem en personlig video med sjæl og personlighed
“Jeg ville ønske, jeg havde en videofilm med min farfar. Så kunne jeg genopleve hvordan han var, høre hans stemme og se hvordan han boede.”
"Min mormor havde 8 søskende, med livshistorier der nærmest er en dokumentation af 100 års danmarkshistorie. Min mormor er den sidste tilbage af søskendeflokken, ingen husker og fortæller deres historier som hende."
“Jeg ville gerne have vidst mere om min mormors liv. Hvad hun drømte om og hvad hun tænkte om sit liv.”
“Jeg tænker tit på min mor. Jeg ville gerne have haft nogle flere videoer med min mor, hvor man kan fornemme hendes personlighed og udstråling.”
“Jeg mistede min far da jeg var ganske ung, og har stort set ingen minder fra hans liv. Nu har mine børn så fået en video om mig, hvis uheldet skulle være ude.”
Previous slide
Next slide

De 6 trin til et evigt livsminde.

Vi tilpasser forløbet ud fra dine ønsker og tager udgangspunkt i det, du har på hjertet. Og vi ender med en video med masser af sjæl og personlighed.

1: Et forberedende møde
Her taler vi uformelt og fortroligt om dine ønsker for videoen. Vi afklarer de spørgsmål, du har, så du bliver godt forberedt til optagelsen.

2: Optagelse
Du guides trygt og sikkert gennem samtalen. Vi sørger samtidig for, at optagelse, lys og lyd giver et godt resultat.

3: Tid til redigering
Med dine ønsker for øje klipper vi samtalen sammen til en unik, personlig fortælling. Efter aftale, kan der også indgå personlige fotos eller optagelser fra dit hjem og de minder, der knytter sig til din fortælling.

4: Dit gennemsyn af videoen
Endelig kan du se, hvordan dine ønsker og vores samtaler, er blevet til en video, som du til fælles glæde kan dele med dine nære.

5: De sidste rettelser
Har du ønsker til rettelser, overleverer du disse til os, så vi kan få det sidste helt på plads.

6: Udlevering af video
Du kan få den færdige video overleveret på en CD, et USB-stick eller i dit eget Memo Rum på vores webhotel. Et Memo Rum kan løbende udvides med flere videoer, breve, fotos og andre dokumenter, som du vil dele med dine nære.

Kontakt os på 4241 8062 eller send os en mail

    Anbefal Memo Rum til en du kender

    Vores historier binder os sammen. Vi hjælper med at få dem fortalt, og bagefter har I en video til fælles glæde og evigt minde.