FAQ

Sådan gør vi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En seværdig video, redigeret med udgangspunkt i dine ønsker og med fotos, der illustrerer dine fortællinger. 

Videoen overdrages på en USB-stick, som man let kan dele med dem man ønsker.

I forhold til skrevne familiehistorier, er en video lettere tilgængelig for små såvel som store, og opleves desuden mere levende med din stemme og mimik.

En guidet samtale vil hjælpe dig til at fortælle om det, du har på hjertet og finder vigtigt. Dette aftaler vi inden samtalen. Derfor er det spørgsmål, som understøtter og udfolder, så du får flere vigtige facetter med.

Du kan fortælle om den familie du voksede op i, om dine forældre og søskende og oplevelser i din barndom.

Måske du gerne vil fortælle om særlige begivenheder i dit liv, som har haft stor betydning for dig og de valg du har taget gennem livet.

Du kan fortælle om hvordan din karriere formede sig, og hvad det betød for dig.

Og det kan handle om de vigtige mennesker i dit liv, og deres betydning for dig, både børn, forældre, partner, venner osv.

En guidet samtale vil altid få lidt mere med, end man umiddelbart kan huske. 

At vi sammen ser på dine fotos fra dit liv, vil meget ofte hjælpe fortællingen på vej. Nogle vælger også at have en partner, ven, søn eller datter med til samtalen, for at hjælpe fortællingerne på vej. 

Når du fortæller til et lyttende og nysgerrigt menneske, bliver du optaget af din egen familiehistorier og dit liv, og glemmer hurtigt at du bliver optaget på video. 

Din historie er til dine nærmeste. Som oftest børn, børnebørn, oldebørn, partner, nærmeste familie, venner. 

Kontakt os på 4241 8062 eller send os en mail

    Anbefal Memo Rum til en du kender

    Vores historier binder os sammen. Vi hjælper med at få dem fortalt, og bagefter har I en video til fælles glæde og evigt minde.